ГоловнаДень народженняСестрі

Календар свят


Вітання День народження   Сестрі

Маленька моя, кохана сестричка. Ти входиш у нове життя, але для мене залишишся найпрекраснішим і найдобрішим чоловічком, якого допомагала виховати, вчила ходити, говорити і мріяти. Щастя тобі. Я пишаюся тим, що можу сміливо віддати тебе під опіку дорослого життя і не боятися за твою долю. З Днем народження!

картинка,фотография красивых красных роз

Дорога, люба моя сестричка, вітаю тебе з днем ​​народження! Ти - мій найближчий чоловічок, я тебе дуже люблю і хочу завжди бачити тебе веселою та щасливою. Бажаю тобі міцного здоров'я, щоб ніщо не затьмарювало твоє життя. Нехай будуть здорові всі, кого ти любиш, хто тобі дорогий, щоб ти була спокійна та щаслива. Нехай тебе радує кожен промінець сонця, кожна крапелька дощу, нехай у твоєму житті завжди буде море квітів та посмішок. Сім'я, кохання та надійні друзі, відмінна робота та хороша зарплата, затишний будинок – все це у тебе є. Бажаю тобі завжди перебувати в гармонії з собою та миром, бажаю тепла у серці та душі, виконання надій та здоров'я на довгі роки. Будь щаслива, рідна!

картинка,фотография красивых красных роз

Найрідніша, найдобріша і наймиліша сестричка, моя подруга, найближча мені людина. Сьогодні поспішаю тебе привітати з великим днем ​​– днем ​​твого Народження! Ти гідна найкращого в цьому житті. Нехай поряд з тобою завжди будуть вірні друзі, дбайливий і люблячий чоловік, твої рідні, які завжди підтримають тебе, зігріють своїм теплом та розумінням. Тобі, сестричка, я сьогодні бажаю неймовірного успіху, реалізації всіх бажань та щирого взаємного кохання. Жіноче щастя – ось що найголовніше для кожної дівчини, тому я тобі бажаю, щоб ти завжди почувала себе найщасливішою жінкою на планеті. Ніколи не змінюйся, будь вірна собі і все буде так, як ти того захочеш. Зі святом, сестричка!

картинка,фотография красивых красных роз

Дорога сестричка! Ось і настав твій черговий день народження. Я пам'ятаю, як ти з'явилася на світ, як ти росла, і ось тепер ти вже доросла – гарна, розумна, самостійна дівчина, предмет гордості батьків та захоплення друзів. Для мене ж ти особливий чоловічок. Ні з ким у світі в мене немає такого єднання душ, такого порозуміння і такого великого кохання. Що б не трапилося, ти завжди можеш розраховувати на мене, а я завжди знаю, на кого можу покластися у важких ситуаціях. І тому я не втомлюся повторювати, що ти – найцінніше і найдорожче, що є в мене. З днем ​​народження, сестричка!

картинка,фотография красивых красных роз

Люба моя сестричка! Моя найкраща подруга та порадниця! Обіймаю тебе міцно-міцно, цілую в твої щічки і вітаю тебе з днем ​​народження! Бажаю, щоб і в цей, і в наступні дні тебе ніколи не залишало святковий настрій! Бажаю, щоб серце твоє завжди було бешкетним і неспокійним і не давало тобі закиснути! Нехай у твоєму житті збудеться все, що задумано! Нехай доля тебе балує, успіх пропишеться у твоїй квартирі, а добробут стане твоїм другом! Бажаю тобі міцного здоров'я, любові у відповідь, справжніх друзів! Нехай ніякі тривоги та смутку не затьмарять твого серця! Пронеси через все життя теплий і світлий вогник своєї доброти! Дякую тобі, сестричко, за все! З Днем народження!

картинка,фотография красивых красных роз

Сестричка мила моя, рідна моя, привітати я хочу тебе. Бажаю найкращих благ, адже ти їх гідна. Живи моя добра до ста років. І життя твоє нехай тече як повноводна річка, наповнена блакитною, кришталевою водою. Від щирого серця тобі бажаю, здоров'я, щастя, процвітання.

картинка,фотография красивых красных роз

Мила сестричка! У День твого Народження щасливий бути разом із тобою та бачити твої радісні очі. Будь завжди такою пустотливою та веселою, отримуй тільки найкращі подарунки, випромінюй добро і позитив. Дякую тобі за твою чудову енергетику, яку ти приносиш у наше життя. Відзнач своє свято, думаючи тільки про хороше, а ми допоможемо тобі створити справжній День Народження, який ти ніколи не забудеш.

картинка,фотография красивых красных роз

Сестра - рідний мій чоловічок! Ти – старша, мудра та гарна! Вітаю тебе з Днем Народження та бажаю пізнати справжнє щастя, спіймати його в долоні та ніколи не втрачати. Нехай у твоїй хаті буде завжди затишно, весело та приємно. Будь ласкавою дружиною, яка розуміє мамою і просто гарною людиною! Усі проблеми ми подолаємо разом. Щастя тобі безмірного, друзів відданих, дітей - слухняних і красивих, чоловіка - того, хто любить і розуміє!

картинка,фотография красивых красных роз

Як же пощастило тим, хто має сестру! Адже, сестра - це найближча і рідна людина! Для мене сестра – це подруга мого дитинства. Вона - хранителька всіх моїх таємниць ... Сестренка моя ніжна і чудова! Від щирого серця вітаю з Днем Народження! Ти в мене найулюбленіша, єдина, чарівна і неповторна! Ти втілення розуміння та поваги! Добра та чарівності! Щастя, радості тобі та кохання!

картинка,фотография красивых красных роз

Я вітаю тебе, сестро, з Днем Народження! Я бажаю тобі багато сил, щоб їх вистачило на всі твої бажання та задуми! Я бажаю, виконання найзаповітнішої мрії, яка б наповнила серце невимовною радістю. Але нехай не всі твої бажання виконуються, адже має бути мета, до якої ти прагнутимеш!

картинка,фотография красивых красных роз
  • Вітання:
  • 127 – всього
  • 32 – у прозі
  • 95 – у віршах