ГоловнаДень народженняХлопчику

Календар свят


Вітання День народження   Хлопчику

Сьогодні чудовий день – День твого Народження! Нехай завжди справджуються заповітні мрії! Нехай твоє життя буде наповнене яскравими подіями, вірними друзями, добрим тилом – це сім'я та любов! Ти наш промінчик світла, залишайся завжди таким же променистим і по-дитячому простим! З Днем народження!

картинка,фотография красивых красных роз

Свій день народження сьогодні відзначає чудовий хлопчик. А разом з тобою радіє і твій Ангел Хранитель. Який подарував Господь у день твого народження. Так ось, я бажаю, щоб навіть коли ти залишишся зовсім один, щоб ти знав, що з тобою є Ангел, який завжди допоможе тобі. І якому ти можеш розповісти все! Бажаю тобі, щоб твоє дитяче серце ніколи не хворіло від розчарувань. Щоб у ньому завжди було місце для кохання! Ти, як маленький воїн, такий же хоробрий та сильний. Нехай тобі цей день, несе лише позитив. З іменинами тебе.

картинка,фотография красивых красных роз

Дорогий друже! Вітаю тебе з днем ​​варення! Бажаю рости розумним, добрим, вихованим, працьовитим, сміливим та вмілим, поважай дорослих, бажаю добре вчитися, бути здоровим і щасливим!

картинка,фотография красивых красных роз

Від щирого серця вітаю тебе з Днем народження! Нехай усі твої турботи будуть маленькими, незначними і вирішуються миттєво. Нехай радість живе у твоїй душі, розквітаючи чудовими квітами взаємної любові та добра! Ставай сильним, мужнім і справедливим, поважай себе та свою сім'ю! Щастя тобі та відданих товаришів!

картинка,фотография красивых красных роз

З Днем народження! Нехай виконуються всі заповітні бажання, а поруч будуть близькі люди, які готові будь-якої миті підтримати! Нехай поставлені цілі та завдання допомагають рухатися вперед і постійно зростати, не боятися жодних перешкод та залишатися справжнім чоловіком! Вмій тримати слово, не обманюй, пам'ятай, що батьки – це святе, а близькі люди найважливіше на світі, і в тебе все вийде!

картинка,фотография красивых красных роз

Молода людина! Вітаю тебе зі значним святом – Днем народження! Бажаю кохання, радості, підтримки близьких, вірних та надійних друзів на життєвому шляху! Бажаю досягти всіх цілей, які є у твоїх планах, стати сильним та незалежним, впевненим та самодостатнім чоловіком!

картинка,фотография красивых красных роз

Дорогий малюк! Щиро вітаємо тебе з Днем твого Народження і міцно цілуємо тебе в обидві щіки. Рости більшим і сильним, будь таким же добрим і милим. Бажаємо тобі більше канікул, солодких цукерок та всяких великих та маленьких приємностей. Радуй своїх маму та тата, які дуже тебе люблять, а також добре вчись, тобі це обов'язково знадобиться. Ми хочемо подарувати тобі чудовий подарунок, сподіваємось він дуже тобі сподобається.

картинка,фотография красивых красных роз

Мого милого малюка, найчарівнішого хлопчика вітаю з Днем народження, ніжно цілую в солодкі щічки! Щирі побажання та мрії батьків про твоє щастя нехай здійсняться на всі сто відсотків! Нехай казкові феї принесуть тобі найкращі подарунки – мужність, красу, небувалу удачу та успіх, гідність та рівновагу, прекрасну усмішку!

картинка,фотография красивых красных роз

Від щирого серця, ми сьогодні вітаємо коханого хлопчика, з днем ​​народження! Бажаємо тобі завжди залишатися на такій же позитивній ноті. Радувати близьких своїми перемогами. Нехай усе, що ти мрієш, почне збуватися. Але не забувай, що до цього потрібно докладати зусиль, адже саме нічого не робиться! Рости, і залишайся повним азарту, хоробрості та натхнення! Радуйся рідним перемогами. І нехай твоє серце буде відкрито для щастя, добра і тепла. І тоді світ потягнеться до тебе і піде тобі на зустріч. З Днем народження! Нехай усі твої мрії здійснюються! Ніколи не думай про погане, нехай воно просто проходить повз твоє серце.

картинка,фотография красивых красных роз

З Днем народження! Бажаю тобі, любий, бути завжди радісним, активним та здоровим. Зростай швидше, пізнай навколишній світ, і нехай він буде добрим і світлим. Бажаю тобі більше грати на свіжому повітрі, мати багато хороших, вірних друзів і обов'язково радувати тата з мамою та нас гарною поведінкою!

картинка,фотография красивых красных роз
  • Вітання:
  • 161 – всього
  • 68 – у прозі
  • 93 – у віршах