ГоловнаДень народженняБратові

Календар свят


Вітання День народження   Братові

Нехай життя твоє завжди буде сповнене не тільки очікуванням, а й виконанням дива. Нехай до тебе щастя не лише приходить, а й залишиться назавжди. І нехай люди, що люблять і просто знаходяться поруч, дарують тобі свої почуття не тільки з приводу, як сьогоднішній день народження, а й без приводу. Ти ж знаєш, братику, як це здорово – робити те, що тобі подобається просто так! Продовжуй і будь таким, яким ти виріс зі мною.

картинка,фотография красивых красных роз

Ти став старшим на день, на рік, на ціле життя. Але я тебе знаю: вік тебе не засмучує. ти маєш цінувати те, що є у тебе і захоплюватися кожною хвилиною. Нехай наступний день наблизить тебе ще на крок до заповітної мети, і так постійно, щоб ти досяг її поступово. Бажаю вірити в удачу, і тоді вона прив'яжеться за тобою, немов паперовий змій і буде легко летіти на своїх крилах над твоєю головою.

картинка,фотография красивых красных роз

З Днем народження брате! Щастя тобі та довголіття! Нехай щодня проходить так, щоб паморочилося в голові, снилися кольорові, чарівні сни, а наступного дня нехай знову будуть сили, ще більше! Я бажаю тобі одного разу зустріти таку жінку, з якою ти забудеш про всі інші красуні, і любов до якої надихне тебе на подвиги! Нехай пройде зовсім небагато часу - і на черговому Дні народження ми зможемо привітати не тільки сильного, успішного чоловіка, а й щасливого чоловіка та батька!

картинка,фотография красивых красных роз

Кажуть, що найсильніша віра, надія та любов. Я бажаю тобі вірити у свій успіх і щастя так само сильно, як я вірю в те, що в мене найкращий у світі брат. Якщо стало важко йти по життю, згадай свою надію, адже я завжди сподіваюся, що в тебе все добре. Але про кохання про єдине не забувай ні на секунду, бо кохання пронизує нашу долю і допомагає йти. Як моя любов до тебе завжди підтримує та гріє тебе.

картинка,фотография красивых красных роз

Братку, я вітаю тебе з днем ​​твого народження! Бажаю тобі, звичайно ж, багато щастя і удачі, світлих думок та ідей, здорового глузду і твердості духу. Бажаю охопити найнеосяжніше, підкорити не підкорене, завжди стояти до переможного тріумфу і ніколи не відмовлятися від своєї великої мрії. Будь воістину щасливим!

картинка,фотография красивых красных роз

Мій улюблений братик! Я пам'ятаю яким веселим і завзятим хлопчаком ти був у дитинстві. За останні роки ти став більш дорослим і мужнім, але в тобі зберігся той хлоп'ячий запал і життєрадісність. Мені приємно, що в мене є такий брат, який завжди готовий допомогти своїм рідним і близьким у важку хвилину. Сьогодні, в день твого народження, я хочу побажати тобі безхмарного життя, більших успіхів, більше щасливих днів і приємних зустрічей!

картинка,фотография красивых красных роз

Братку, я від щирого серця вітаю тебе з днем ​​народження! Ти - чудовий брат, справжній друг і просто чудова людина. Ти, мабуть, найближча для мене людина. Нехай усе, про що ти мрієш, здійсниться! Нехай уперта удача буде твоїм супутником у житті. Бажаю тобі богатирського здоров'я, матеріального благополуччя та сімейного щастя. Нехай твої руки будуть міцними, серце гарячим, а очі радісними!

картинка,фотография красивых красных роз

Дорогий брате, з Днюхою тебе! Цього дня я бажаю тобі, щоб поряд з тобою завжди знаходилися тільки найближчі люди. Тож вірних щирих справжніх друзів тобі, нехай їх не буде багато, але щоб їм можна було довіритися, як собі. Я бажаю тобі ніколи в житті не зустріти зради та зради. Будь здоровий, мій любий брате, хай усе складається в тебе успішно у навчанні та кар'єрі. Коли знайомі запитують мене, ким ти мені доводишся, я завжди гордо відповідаю, що це мій брат. Я дуже радий, що ми з тобою не лише братися, а й справжні друзі. Я знаю, що в тебе є мрія, ти сильний, ти завзятий, ти справжній мужик, і я вірю, що вона обов'язково здійсниться. Ну, а сьогодні хорошого свята тобі, мій дорогий брате.

картинка,фотография красивых красных роз

Мені пощастило, що я маю брата, адже далеко не кожна людина може похвалитися цим! Ти для мене не просто брат, ти для мене найкращий друг та опора! Ти найпрекрасніша і найдобріша людина на планеті! Я рідко говорю тобі такі слова, але ти все одно знаєш, як сильно я тебе кохаю! З Днем Народження, рідний мій брат! Нехай щодня стане нагодою для щастя! Бажаю тобі перемог у всьому, нехай збудуться всі мрії! Це твій день, братику! Нехай він подарує тобі багато світлих та теплих спогадів!

картинка,фотография красивых красных роз

Дорогий брате! Цього чудового дня я хочу привітати тебе з Днем твого Народження! Дякую тобі за те, завжди був поряд зі мною, підтримував мене та захищав. Я можу зателефонувати тобі в будь-який час дня і ночі, знаючи, що ти завжди відгукнешся і допоможеш мені. Бажаю тобі, щоб твої доброта та оптимізм ніколи не вичерпалися! Нехай у житті тобі зустрічаються тільки добрі та добрі люди! Бажаю тобі вірних і надійних друзів, кохану та люблячу жінку поряд! Нехай з роками твоє здоров'я тільки міцніє, а життя стає все яскравішим і яскравішим! З Днем народження!

картинка,фотография красивых красных роз
  • Вітання:
  • 134 – всього
  • 29 – у прозі
  • 105 – у віршах