ГоловнаДень народженняДівчинці

Календар свят


Вітання День народження   Дівчинці

Вітаю з днем ​​народження! Здоров'я тобі та щастя! Щиро бажаю найяскравіших та незабутніх подій у житті, веселощів, яскравого свята, класних, розуміючих та чудових подруг! Рости розумницею, веселою та красивою! І нехай на твоєму обличчі завжди сяє усмішка, а батьки пишаються твоїми досягненнями та успіхами!

картинка,фотография красивых красных роз

Сьогодні День Народження у коханої дівчинки, і я поспішаю привітати маленьку іменинницю! Бажаю тобі, малятко, міцного здоров'я, частіше посміхатися, сміятися і залишатися справжньою принцесою. Нехай навколо тебе завжди розпускаються квіти, кружляє чаклунство, трапляються дива, з неба падають зірочки і виконують усі твої мрії! З Днем народження мила!

картинка,фотография красивых красных роз

Улюблена та чудова наша дівчинка! Бажаю щоб твоє життя було неймовірно щасливим, веселим і барвистим! Відкривай для себе чудовий багатогранний світ – і нехай твоя сонячна посмішка сяє якнайчастіше! Рости красунею та розумницею, всім на радість! Нехай усі мрії збуваються, а твоя енергія, бадьорість, жвавість, безпосередність та безтурботність збережуться на довгі роки!

картинка,фотография красивых красных роз

Вітаю з днем ​​народження найвеселішу, найрозумнішу та найкрасивішу дівчинку! Нехай усі твої найголовніші мрії обов'язково здійсняться! Здоров'я тобі, щастя, чудових подружок, розуміння та уваги близьких! Рушайся вперед легко та без турбот! Нехай попереду на тебе чекає багато всього найцікавішого, захоплюючого і прекрасного!

картинка,фотография красивых красных роз

З Днем народження! Бажаю завжди залишатися такою ж веселою, доброю, милою, красивою, талановитою, спритною і трішки пустотливою! Нехай буде багато радісних днів, цікавих вражень та чудових свят! Бажаю завжди залишатися справжньою красунею і великою розумницею у всіх справах, ми тебе дуже любимо і пишаємось тобою та твоїми успіхами!

картинка,фотография красивых красных роз

Сердечно вітаю із днем ​​народження! Нехай життя буде схоже на добру казку! Бажаю всіх благ, батьківського піклування, підтримки, серйозних досягнень, позитиву та позитивного настрою, дивися вперед і пам'ятай, що ти – найпрекрасніша дівчинка на світі!

картинка,фотография красивых красных роз

Вітаю з днем ​​народження найкрасивішу і добру дівчинку, бажаю завжди залишатися здоровою, коханою, красивою та дуже-дуже щасливою! Бажаю найяскравіших, цікавих і насичених днів, бажаю досягти у всьому найпрекрасніших висот! Нехай перед тобою відчиняться всі двері чудового, яскравого та доброго! Рости на радість батькам, мрій – і нехай усі твої бажання та мрії збуваються!

картинка,фотография красивых красных роз

Вітаю принцесу із днем ​​народження! Бажаю виконання заповітних бажань, веселощів, радості та щастя! У тебе все попереду - насолоджуйся життям, рости, вчися, освоюй все нове, найцікавіше і потрібне для тебе! Нехай твій ангел завжди будемо поруч і вказує вірний шлях! Будь завжди здорова та щаслива!

картинка,фотография красивых красных роз

З Днем народження! Рости доброю та веселою дівчинкою! Будь здоровою, щасливою, чуйною, чесною, відкритою цьому світу. Нехай тобі все вдається, нехай оточують лише найпрекрасніші люди! Намагайся бути гордістю для батьків, гарною дівчинкою, розумницею та помічницею. Будь здоровою та щасливою, нехай усе, що ти робиш – завершується найяскравішими успіхами!

картинка,фотография красивых красных роз

Вітаю з днем ​​народження і бажаю, щоб усі твої мрії здійснювались, а ти росла милою та слухняною! Нехай життя буде цікавим і повним позитиву, щоб щастя не обходило стороною! Рости стрункої, приємної, здорової, розумної і завжди такої ж веселої та чарівної! З Днем народження!

картинка,фотография красивых красных роз
  • Вітання:
  • 159 – всього
  • 58 – у прозі
  • 101 – у віршах