ГоловнаДень народженняКумі

Календар свят


Вітання День народження   Кумі

Дорога, улюблена кума! Вітаю тебе з Днем народження, бажаю тобі більше усмішок, щастя, щоденних радощів, здоров'я, натхнення, творчості, успіхів на твоєму життєвому шляху. Завжди пам'ятай, що за твоєю спиною стоїть потужна підтримка у вигляді сім'ї та кума, яка будь-якої миті готова прийти на допомогу! Іди вперед і досягай бажаного.

картинка,фотография красивых красных роз

Поспішаю першою привітати тебе з днем ​​народження! Цього дня щиро хочу побажати, щоби всі твої справи завершувалися успіхом. Нехай у тебе будуть такі друзі, які зможуть примчатися у будь-який час дня та ночі. Зі святом!

картинка,фотография красивых красных роз

Сьогодні свято у дуже значущої для мене чоловічка - у моєї улюбленої кумушки. Я не просто тебе люблю - я тебе обожнюю і можу з повною впевненістю сказати, що в мене найвідданіший, найдбайливіший і найпрекрасніший друг на всьому білому світі. А тому я бажаю тобі купу позитиву, найцікавіших подій та найяскравіших емоцій! Цілую міцно!

картинка,фотография красивых красных роз

Вітаю тебе з днем ​​народження! Бажаю невичерпного оптимізму, віри у краще, радості щохвилини, краси, приємних сюрпризів! Нехай твоє здоров'я не підводить ніколи, нехай тебе оточують сміливі, відкриті та доброзичливі люди! Нехай у житті все трапляється так, як ти цього хочеш, і не інакше!

картинка,фотография красивых красных роз

Дорога і улюблена кумушка, цього чудового дня нехай здійсниться хоча б одна твоя заповітна мрія. Нехай не засмучує цифра на торті: з роками не тільки вино стає кращим, а й людина знаходить мудрість любити себе і не звертати увагу на дрібниці. А ти у нас кума хоч куди: криниця позитиву та життєвої енергії. Не втомлюйся надихати! З Днем народження!

картинка,фотография красивых красных роз

Мила, люба кумо! Цього казкового дня хочу привітати тебе з днем ​​народження. Бажаю тобі кохання, добра, миру, здоров'я, благополуччя, підтримки з боку близьких, справжнього щастя! Бажаю тобі залишатися такою ж красивою, веселою та розуміючою, близькою та радісною! Зі святом!

картинка,фотография красивых красных роз

Дорога кумо, ти найкраща моя подруга, захист, підтримка та розуміння. Ти прекрасна людина, здатна творити чудеса в житті кожного. Нехай удача, везіння, благополуччя балують тебе на життєвому шляху. Бажаю, щоб сюрпризи долі у будь-який час тебе радували, а у стосунках із близькими завжди панують чесність, ніжність та дружелюбність. Нехай щодня приносить приємні емоції та позитив.

картинка,фотография красивых красных роз

Дорога і дорога для мого серця кумушка, хочу цього дня побажати тобі сили волі, нескінченної стійкості, міцного здоров'я. Нехай ангел-охоронець береже тебе від негараздів, даючи шанс на нові досягнення та перемоги. Нехай кожне твоє бажання буде реалізовано в житті, нехай кожен твій крок буде наповнений щастям, щастям та благородством. Нехай найвірніші, чуйніші люди бережуть і надихають тебе на звершення.

картинка,фотография красивых красных роз

Дорога наша кумушка, з народження вдень! Квіти, світися від радості і захоплюй усіх своєю красою та чарівністю! Нехай твоє життя буде казково-чарівним і яскравим, сповненим щасливих мить і цікавих подій! Райдужного тобі настрою, драйву, вогника, душевності, затишку та щасливого блиску в очах! Нехай кожен новий день викликає захоплення та посмішку! Обіймаємо, кум та кума!

картинка,фотография красивых красных роз

Дорога моя кумушка, ми з тобою багато років йдемо по життю разом. Дні та ночі безперервно ми обговорюємо наші перемоги та невдачі. Ми випили море чаю та озеро міцних спиртних напоїв, оплакуючи гіркі втрати та святкуючи значні перемоги! Ти завжди поряд зі мною, і я це дуже ціную! У твоє свято бажаю тобі оптимізму, віри в себе і величезного везіння, а все інше прийде в твоє життя і так, адже ти на це заслуговуєш! Нехай поряд з тобою буде гідний партнер, здатний оцінити твою прекрасну душу та чарівне тіло! Нехай щодня доля підкидає приємні сюрпризи! Нехай до твоїх ніг сиплються всі гроші світу, щоб ти ні в чому не відмовляла! Люблю неймовірно, будь щаслива, здорова та кохана!

картинка,фотография красивых красных роз
  • Вітання:
  • 182 – всього
  • 61 – у прозі
  • 121 – у віршах