ГоловнаДень народженняПохреснику

Календар свят


Вітання День народження   Похреснику

Мій хрещеник, мій синку, рідне моє дитя, хочу спершу сказати, як я люблю тебе. І цього дня хочу побажати, щоб твій ангел-охоронець ніколи не відходив від тебе ні на крок. Нехай твій життєвий шлях буде довгим, вдалим, безтурботним, без зигзагів та крутих поворотів. Будь здоровим і рости на радість усім рідним та близьким.

картинка,фотография красивых красных роз

Сьогодні день народження у мого хрещеного синочка. Хлопчику мій, від щирого серця вітаю тебе з твоїм святом. Залишайся таким же тямущим і розумним, довірливим і добрим. Я завжди прийду тобі на допомогу - ти тільки поклич. Будь щасливий, котик!

картинка,фотография красивых красных роз

Мій улюблений хрещений синку, вітаю з днем ​​народження! Нехай Господь благословить тебе здоров'ям, силою та удачею. Бажаю пізнати безмірне кохання, яке пестить серце і окрилює душу. Ще побажаю наполегливості та завзятості у досягненні поставленої мети, щоб усе, про що задумав, завжди втілювалося в життя. Нехай кожен крок наближає тебе до успіху та багатства, і щоб тобі ніколи не довелося шкодувати про неправильний вибір шляху – ангел вкаже тобі дорогу.

картинка,фотография красивых красных роз

З днем ​​народження, любий мій хрещеник. Бажаю, щоб щастя кружляло голову, як місяць травень, щоб у твоєму житті все було здорово, вдало і весело. Будь сповнений сил і здоров'я, оптимізму та натхнення, мужності та наполегливості. І нехай все в тебе виходить, нехай цей день зробить тебе на рік впевненішим у собі, нехай заповітне бажання твого серця не змушує чекати і якнайшвидше виповниться.

картинка,фотография красивых красных роз

З днем ​​народження, мій чудовий хрещеник. Нехай у твоє життя приходить тільки хороше і добре, нехай помилки та поразки ніколи не будуть приводом для того, щоб опустити руки, а навпаки – допоможуть стати сильнішими та спрямувати до перемоги. Бажаю тобі, дорогий, удачі по життю, міцного здоров'я та впевнених сил.

картинка,фотография красивых красных роз

З днем ​​народження, мій славний хрещеник. Я хочу побажати тобі, любий мій хлопчику, здоров'я, міцних сил і щастя у твоєму житті. Нехай все погане проходить повз, нехай твій ангел допомагає тобі завжди піти вірним шляхом, нехай твої близькі вірять у тебе.

картинка,фотография красивых красных роз

З днем ​​народження, любий мій хрещеник! Нехай справджуються твої найважливіші мрії! Я бажаю, щоб ти залишався такою ж доброю, життєрадісною і впевненою в собі людиною! Живи у світі та любові, не знаючи смутку та невдач! Нехай промені щастя завжди висвітлюють твій життєвий шлях!

картинка,фотография красивых красных роз

Милий мій хрещеник, вітаю тебе щиро з днем ​​народження! Бажаю тобі, мій добрий, багато сюрпризів, виконання твого найзаповітнішого бажання, веселого свята разом із твоїми друзями. Будь завжди здоровим, активним, цілеспрямованим та допитливим на радість всій своїй родині.

картинка,фотография красивых красных роз

Хреще мій любий, хреще дорогий! Вітаю тебе з днем ​​народження! Бажаю тобі світлого Божого благословення на все життя! Бажаю тобі в серці величезної любові, у душі – теплоти та наснаги, у тілі – фортеці та здоров'я! Нехай кожен твій день наповниться теплом та любов'ю близьких людей та увагою справжніх відданих друзів! Щастя тобі та благополуччя!

картинка,фотография красивых красных роз

Дорогий мій, чудовий, красивий і дуже розумний хрещеник! Вітаю тебе з днем ​​народження! Бажаю, щоб у тебе завжди був дуже гарний настрій, все гаразд у справах, багато чудових друзів! Щоб життя твоє ніколи не було нудним і одноманітним! Багато подорожей, перемог, завоювань та невичерпного кохання від батьків! Бажаю, щоб твої мрії завжди справджувалися вчасно, щоб ти був сильним, здоровим і дуже добрим!

картинка,фотография красивых красных роз
  • Вітання:
  • 76 – всього
  • 27 – у прозі
  • 49 – у віршах