ГоловнаДень народженняПодрузі

Календар свят


Вітання День народження   Подрузі

Моїй чудовій подрузі я хочу побажати всього найпрекраснішого, чарівного. Я бажаю тобі соковитих фарб життя, багато веселощів, безтурботного сміху. Здоров'я тобі до глибокої старості, міцного оточення, що любить, з близьких людей. Нехай твоя безкінечна доброта зігріває всіх завжди. Нехай навіть найсміливіші мрії твої збудуться. Щастя тобі нескінченного, достатку у домі. Нехай завжди поряд з тобою будуть тільки щирі люди, а все погане обходить тебе. Нехай для добра завжди будуть відчинені двері твого будинку.

картинка,фотография красивых красных роз

Добра, мила, світла людина, люба подруго, з днем ​​народження! Дружба наша безцінна, спогади зігрівають душу, сміх продовжує життя, а зустрічі незабутні. Хочу побажати тобі залишатися такою ж рідною та близькою мені. Сил і терпіння, любові та сильного плеча поруч, щоб голова не хворіла, а пам'ять не підводила. Будь найщасливішою, найулюбленішою, найуспішнішою, здоровішою. Можеш завжди розраховувати на поради, підтримку. Пам'ятай, навіть якщо ти далеко, серцями ми завжди поряд!

картинка,фотография красивых красных роз

З Днем народження мила! Ти в мене найкласніша, крута, весела та заводна подружка! Бажаю, щоб твоє життя було таким же яскравим, світлим, позитивним, цікавим, як і ти сама. Нехай Всесвіт чує твої бажання та допомагає втілювати їх у реальність, поряд будуть надійні перевірені люди, а твоя душевна та фізична краса розквітає з кожним роком все сильніше!

картинка,фотография красивых красных роз

Люба моя, вітаю з цим чудовим днем! Хочу побажати, щоб ти ніколи не переставала прагнути більшого, ні чого не потребувала і легко справлялася з будь-якою перешкодою. Нехай заздрісники та неприємності обходять стороною, а ти гордо йди вперед. З Днем народження!

картинка,фотография красивых красных роз

З днем ​​народження, моя люба подружко! Нехай життя твоє буде сповнене лише найяскравіших і найзабутніших емоцій, нехай щодня дарує тобі багато усмішок і відмінний настрій. Бажаю міцного здоров'я та віри в себе. Благополуччя, самореалізації та успіхів у всіх починаннях!

картинка,фотография красивых красных роз

Дорога моя подружка! Я вітаю тебе з днем ​​народження! Я дуже ціную, що ти моя подруга! Ти для мене рідний чоловічок із спорідненою мені душею! Я хочу побажати тобі щастя нескінченного, більше в житті сонячних та яскравих днів, щоб на твоєму обличчі завжди розцвітала посмішка, очі світилися щастям, а в серці жило кохання! Тому що ти всього цього гідна!

картинка,фотография красивых красных роз

Радість моя, вітаю тебе з днем ​​народження! Бажаю, щоб усі твої мрії справдилися. Подруга, залишайся такою ж чудовою людиною з відкритою душею, щирою усмішкою, добрим серцем і неймовірною красою. Нехай удача розчищає шлях до твоїх цілей, нехай щастя гріє твою душу, а любов дарує тобі натхнення та радість!

картинка,фотография красивых красных роз

Люба моя подруга! Мені від щирого серця хочеться привітати тебе з найпрекраснішим для тебе святом - твоїм днем ​​народження. Хочу побажати тобі взаємного кохання, сімейного щастя, домашнього затишку, міцного здоров'я та фінансової стабільності. Будь завжди такою ж доброю, чуйною, привабливою та привабливою, яка ти і є!

картинка,фотография красивых красных роз

Люба, вітаю тебе з днем ​​народження! У це свято бажаю тобі здоров'я, краси, справжнього жіночого щастя і нехай удача слідує за тобою по п'ятах. Залишайся завжди такою ж прекрасною людиною. Будь щаслива!

картинка,фотография красивых красных роз

Люба моя, вітаю тебе з днем ​​народження! Сонце, я тобі бажаю завжди сяяти від щастя і бути тією самою - найяскравішою, найжиттєрадіснішою, найкрасивішою, найчудовішою. Нехай у кожному твоєму дні обов'язково присутній успіх і любов, нехай життя твоє складається з елементів радості, достатку та успіху!

картинка,фотография красивых красных роз
  • Вітання:
  • 57 – всього
  • 21 – у прозі
  • 36 – у віршах