ГоловнаДень народженняТатові

Календар свят


Вітання День народження   Татові

Тато мій дорогий, в день твого дня народження бажаю тобі ще багато довгих і щасливих років. Будь завжди таким же добрим, справедливим і чуйним. Бажаю, щоб здоров'я тебе не підводило, з кожним днем ​​міцнішало і надавало тобі бадьорості та сил. Любові тобі та поваги близьких і друзів. Тато, хочу ще тобі побажати веселощів і свята душі не тільки в цей день. Нехай життя радує тебе твоїми новими перемогами та підкореними вершинами. Успіхів і удачі, тато!

картинка,фотография красивых красных роз

Дорогий мій тату! Нині в твій день народження, хочу щиро тебе привітати! Хай кожен день обіймає твоє життя світлом і теплотою! Хай зустрічаються на твоїм життєвім шляху люди, у який світла душа і щире серце! Спасибі тобі, мій рідний, за твою любов, підтримку і опору! З днем народження!

картинка,фотография красивых красных роз

Тато, з днем народження! Нехай твоє серце завжди буде теплим від доброти душі, не знає розчарувань, та образ. Ти гідний прекрасного життя і нехай воно неодмінно буде таким. Ніколи не перестану дивуватися твоєму терпінню, прагнення до прекрасного і турботі. Бажаю бути міцним, здоровим довгі роки, знати, що все що ти робиш не проходить безслідно і цінується найбільше на світі. Ти найкращий!

картинка,фотография красивых красных роз

Татко, вітаю! Ти в мене найкращий і заслуговуєш тільки посмішок і щастя. Нехай твої мрії втіляться в реальність, а здоров’я ніколи не похитнеться. Будь завжди поруч, а я постараюся тебе не підвести і завжди підтримати!

картинка,фотография красивых красных роз

Милий мій улюблений тато! Коли я стану президентом, то перше, що я зроблю, це запроваджу порядок батьків. Третя ступінь нагороди буде для пап-видобувачів, які годують свої сім’ї. Друга ступінь – для тат суб’єктів, які і будинок побудували, і сад виростили. Третя ж – для тат, які в своїх сім’ях найулюбленіші. Першим нагородженим будеш ти, таточку, ти гідний всіх трьох цих нагород. Ти у нас кавалер сімейної мужності!

картинка,фотография красивых красных роз

Дорогий мій таточку, татуню, татусю! Щиро вітаю тебе з днем народження! Ти для мене завжди був і є опорою в житті!  Спасибі, дорогий тобі за те, що я завжди відчуваю твою любов! Спасибі дорогий тобі за те, що я завжди відчував твою підтримку! Хай Господь оберігає твої життєві дороги і веде тебе дорогами світла і добра! З днем народження, тату!

картинка,фотография красивых красных роз

Сьогодні день народження у мого, найкращого, найдорожчого і неповторного батька! Ти мій Ангел Хранитель. Моя опора і радість. Я бажаю тобі, тато, щоб ти поменше сумував, і приділяв своїм мріям побільше часу! З днем народження!

картинка,фотография красивых красных роз

Дорогий татко, ти не тільки подарував мені життя, а ще й зумів показати горизонти та відкрив усі вікна у без турботливе, спокійне майбутнє. Ти навчив мене бути собою і слухатися лише свого серця. Дякую, що не повчав, а скеровував, дякую, що не обмежував, а завжди залишав право вибору. Ти в мене найкращий, тому хай цей новий рік твого життя буде успішним та яскравим, а бадьорий дух дозволить йти в ногу з часом) З Днем народження!

картинка,фотография красивых красных роз

Милий тату, від щирого серця вітаю тебе з прекрасним святом – днем народження. Бажаю, в першу чергу, міцного здоров’я, нехай хвороби забудуть до тебе дорогу назавжди. Бажаю тобі багато радості, нехай ніколи не покидає тебе почуття гумору. Бажаю жити довго і не старіти, нехай в душі завжди буяє весна. Збережи на довго бадьорість духу, ніколи не впадай у відчай і не сумнівайся ні в чому. Всіх земних благ тобі, благополуччя і сімейного тепла. Щасти тобі, рідний татко!

картинка,фотография красивых красных роз

Дорогий татусю, вітаємо тебе з днем народження. Бажаємо залишатися міцним і сильним чоловіком, найулюбленішим і найкращим татом у світі. Здоров’я тобі, рідний, удачі та щастя.

картинка,фотография красивых красных роз
  • Вітання:
  • 231 – всього
  • 63 – у прозі
  • 168 – у віршах