ГоловнаДень народженняДідусеві

Календар свят


Вітання День народження   Дідусеві

Дідуся мій любий, я щиро вітаю тебе з днем ​​народження! Я бажаю тобі просто чудового настрою, багато щасливих днів і довгих років життя в затишному і теплому гніздечку з дорогими тобі людьми. Добра тобі більше і тільки радісних звісток, енергії та радості без приводу, а також міцного здоров'я та достатку у твоєму домі.

картинка,фотография красивых красных роз

Дідусь! Від усього люблячого серця вітаю тебе з днем ​​народження і бажаю тобі міцного здоров'я, довголіття та щасливого пенсійного життя. Нехай кожен твій день буде прикрашений яскравими фарбами кохання та щасливими моментами, а успіх і успіх разом з тобою гулятимуть за ручку. Хочеться, щоб ти завжди залишався оптимістом і вірив лише у краще. Ти найдорожча і найважлива людина в нашій родині. Ми завжди раді прислухатися до твоїх мудрих порад і намотати на вус корисні слова та рекомендації. Залишайся завжди таким же життєрадісним і веселим, як цього святкового дня. Нехай сьогоднішній бенкет і торжество надовго залишаться у твоїй пам'яті, і зігріватимуть твоє серце приємними і теплими спогадами. Ми дуже любимо тебе і дорожимо твоєю ласкою, підтримкою та любов'ю! З днем ​​народження, дорогий наш та улюблений діду!

картинка,фотография красивых красных роз

Коханий дідусь! Ти ж пам'ятаєш, як мені не подобалося, коли ти називав мене "онуком"? Пам'ятаєш, як я завжди реагував? Так от, цього дня я дозволяю себе так називати! Хоч я вже давно не маленький, але цього дня тобі абсолютно все дозволяється! А ти пам'ятаєш, що то за день такий? Ні? Та це ж твій день народження! Як же ти міг забути? Ну гаразд, навіть це можна спокійно пробачити. Від щирого серця вітаю тебе з твоїм днем ​​народження! Сердечно дякую за всі ті турботу, увагу та любов, витрачені на мене у дитинстві. Адже тоді я проводив з тобою багато часу. Та навіть зараз, я на всі сто відсотків впевнений, що ти з тією ж силою любиш мене! Люблю тебе, любий дідусю!

картинка,фотография красивых красных роз

Дорогий дідусю! Це твій улюблений онук, який просто любить тебе! Ти для мене найкращий дідусь на світі! Вітаю тебе з днем ​​народження! І хоча для деяких дідусів дні народження можуть бути не дуже приємними, адже ви потихеньку старієте, але я тобі обіцяю, що влаштую тобі найкращий день народження! Ти стільки всього пройшов і побачив у житті, ти завжди мені розповідаєш про свої подвиги та пригоди. Я так радий, що ти маю. Щоразу на твій день народження я з великою старанністю намагаюся здивувати та порадувати тебе! Я вибираю подарунки такого типу, щоб ти завжди залишався задоволеним. Я дуже сподіваюся, що й цього року ти залишишся дуже задоволеним та щасливим! Дякую тобі за все, любий дідусю! Твій онук!

картинка,фотография красивых красных роз

Дорогий мій дідусю, вітаю тебе з днем ​​народження. Нехай не ослабне твоя життєва сила, нехай з цією датою в двері постукає добре здоров'я, світла радість і душевна гармонія. Діду, бажаю тобі залишатися молодим орлом і гордим соколом, прикладом для наслідування та коханою нашою людиною.

картинка,фотография красивых красных роз

Улюблений дідусю, у день твого народження я хочу побажати тобі міцного сибірського здоров'я, яке дозволить тобі радувати нас своєю бадьорістю та веселощами як мінімум років до ста. Нехай усі твої переживання і неприємності залишаться в минулому, а все найцікавіше і найдобріше тільки чекає на життєвому шляху.

картинка,фотография красивых красных роз

Милий діду, вітаю тебе з днем ​​народження. Оптимізму, життєвих сил, міцного здоров'я, бадьорості, цікавих хобі та насиченого проведення часу. Нехай кожен день тобі приносить маленьку радість, а іноді трапляються радості більше. Люблю та обіймаю тебе!

картинка,фотография красивых красных роз

Дідусь! Від щирого серця, і за моєї глибокої поваги, хочу привітати тебе з твоїм персональним святом, днем ​​народження! Хочу побажати тобі завжди залишатися молодим у душі, не втрачати юнацького запалу та зберегти на довгі роки свою мудрість та проникливість!

картинка,фотография красивых красных роз

Дідусю, мій рідний та коханий, вітаю тебе з днем ​​народження! Бажаю тобі повного благополуччя, душевних радощів та фізичного здоров'я. Нехай твоє добре серце мірно стукає ще не одне десятиліття, а навколишній світ дарує достаток, порядок та любов!

картинка,фотография красивых красных роз

Дідусю, я так люблю бувати у тебе в гостях, бо поряд з тобою я повертаюся в дитинство, коли ми були безтурботно щасливі. Бажаю тобі міцного здоров'я, оптимізму, бадьорості духу та більше щасливих днів.

картинка,фотография красивых красных роз
  • Вітання:
  • 120 – всього
  • 31 – у прозі
  • 89 – у віршах